logo
امروز : دوشنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۵۳
[ شناسه خبر : ۵۴۵۳۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
رئیس پلیس فتا استان زنجان عنوان کرد:

اجرای ششمین پویش سراسری «خرید امن» در زنجان

اجرای-ششمین-پویش-سراسری-«خرید-امن»-در-زنجان
رئیس پلیس فتا استان زنجان با اشاره به اجرای ششمین پویش سراسری «خرید امن» همزمان با هفته انتظامی، بر ضرورت بررسی اعتبار فروشنده و اصالت درگاه پرداخت پیش از هر معامله اینترنتی تأکید کرد و گفت: پویش مذکور از ۱۰ تا۱۶ مهرماه در سراسر کشور و استان زنجان آغاز می‌شود.

سید احمد موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با اشاره به آغاز ششمین پویش سراسری «خرید امن»، اظهار کرد: این پویش به مناسبت هفته انتظامی و با شعار «قبل از پرداخت، بررسی کن» از ۱۰ تا ۱۶ مهرماه در سراسر کشور برگزار می‌شود و هدف آن ارتقاء امنیت و اعتماد در خریدهای اینترنتی و آگاهی‌بخشی به شهروندان در برابر کلاهبرداری‌های سایبری است.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه دنیای خرید آنلاین پر از فرصت‌های مناسب است اما کلاهبرداران نیز در کمین کاربران قرار دارند، افزود: در این پویش، راهکارهای شناسایی فروشگاه‌ها و صفحات معتبر، توجه به درگاه‌های پرداخت رسمی، خودداری از اعتماد به تبلیغات فریبنده و لینک‌های ناشناس، و روش‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی به شهروندان آموزش داده می‌شود.

رئیس پلیس فتا استان زنجان با هشدار درباره درگاه‌های جعلی پرداخت، گفت: درگاه‌های پرداخت رسمی تنها از دامنه معتبر shaparak.ir استفاده می‌کنند و وجود پیشوند https و پروتکل امنیتی از نشانه‌های اصالت درگاه پرداخت است. شهروندان باید پیش از هرگونه پرداخت، چند لحظه برای بررسی اعتبار فروشنده و صحت اطلاعات معامله مکث کنند.

وی همچنین نسبت به ریسک خرید در شبکه‌های اجتماعی هشدار داد و اضافه کرد: شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام و تلگرام به‌خودی‌خود بستر امنی برای معاملات مالی نیستند؛ بنابراین تا پیش از دریافت کالا و اطمینان از سلامت آن، از پرداخت بیعانه و تسویه کامل خودداری کرده و ترجیحاً از گزینه «پرداخت در محل» استفاده شود.

موسوی اصالت نماد اعتماد الکترونیکی «اینماد» را نیز ضروری دانست و افزود: شهروندان هنگام خرید اینترنتی باید صحت اینماد را با کلیک بر روی خود نماد بررسی کنند و صرفاً به تصاویر درج‌شده در صفحات فروشگاه‌ها اعتماد نکنند.

وی با تأکید بر آموزش چهره‌به‌چهره و تولید محتوای چندرسانه‌ای در این پویش، بیان کرد: قطع زنجیره فریب کلاهبرداران نیازمند مشارکت عمومی است و شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک می‌توانند مراتب را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

‌

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر